Deze arm biedt dus de mogelijkheid om een beeldscherm ergonomisch perfect te positioneren. Kabels kunnen zeer eenvoudig door een kabelkanaal worden geleid wat zorgt voor een goed georganiseerde, opgeruimde en veilige werkplek. Een gepatenteerde balansveer zorgt voor een gemakkelijke en consistente hoogteverstelling en een ingebouwde veerindicator zorgt voor een optimale afstelling op het gewicht van de beeldschermen.

M2.1 is voorzien van ’Smart Stop’; een slim blokkeringssysteem, wat de gebruiker de mogelijkheid geeft de rotatie van de arm aan te passen, zodat de arm niet over een andere tafel zwenkt of tegen een wand aan botst.

De ‘Quick Release’ snelsluiting, zorgt voor een veilige en stabiele verbinding van de afzonderlijke onderdelen, maar in het bijzonder voor een snelle en eenvoudige installatie. De voor de afstelling van de arm benodigde inbussleutel is netjes in de voet van de arm opgeborgen.

M2.1 is compatibel met M/Connect 2 en M/Power, de innovatieve docking- en oplaadstations die in de voet van de Humanscale monitorarmen zijn geïntegreerd. Dit alles zorgt voor een opgeruimde werkplek zonder allerlei losliggende kabels en andere apparatuur, want een rommelige tafel is onmogelijk goed schoon te maken. En dat is juist nodig, want spullen waar iedereen aanzit zijn een haard van microben.

Deel dit artikel